Napjaink slágerei

Retro kedvencek

2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma

A www.mixradio.hu oldal használatának feltételei   

A MixRadio weboldalát üzemeltetö – továbbiakban a Üzemeltetö – hozzászólás, üzenö fal, chat, fórum szolgáltatása ingyenes és moderált. A Üzemeltetö nem vállal felelösséget a hozzászólásokban megjelenö, esetlegesen kártékony hatású szoftverek, alkalmazások, így például a vírusok, a férgek, a makrók, továbbá az egyéb programok okozta károkért. Amennyiben ilyen tevékenység tudomására jut, a leghamarabb igyekszik megtenni a szükséges lépéseket a tevékenység megszüntetése érdekében. 

A weboldal bejegyzései nyilvánosak, kivéve azon elemeket, ahol a felhasználó ezzel ellenkezö beállításokat eszközölhet. Az oldal minden személyes adattartama esetében jelezzük, hogy az nyilvános vagy elrejthetö. A nem regisztrált felhasználók nem minden esetben használhatják az oldal szolgáltatásait.

Az üzemeltetö célja: a weboldal kommunikációs csatornáinak fenntartása, azokat a normál emberi hangnemben történö kommunikációra alkalmassá téve. Ha ezzel ellentétes cselekmény bekövetkezik, és az az oldal üzemeltetöjének tudomására jut, az oldal moderátorai törölhetik, javíthatják, eltávolíthatják, elrejthetik a kérdéses elemet a felhasználó elözetes értesítése nélkül. Emellett az üzemeltetö elektronikus eszközökkel is szürést végez, amely segítségével azonnal letilthatja a szabályzatba ütközö kifejezések megjelenését, melyröl a felhasználót azonnali üzenetben értesíti. 

Törlés, Moderálás 

A hozzászólást a moderátor törli, moderálja az alábbiak esetén: 

- ha az hatályos jogszabályba ütközik, büncselekményre vagy más jogsértésre buzdít, azzal kapcsolatba hozható.

- alkalmazások, nagyméretü képek, nagy terjedelmü szövegek bemásolása, kártékony HTML-kódok, automatikusan induló letöltések, átirányítások, linkek, minden, ami megváltoztatja a téma méretét, megjelenését, és akadályozza a rendeltetésszerü használatot.

- a kulturált, folyamatos kommunikációt akadályozó, zavaró, kifejezések

- a hozzászólás felesleges ismétlése

- ha abban egy harmadik személy valós, személyes adata (például neve, lakhelye, beosztása stb.) engedély nélkül megjelenik

- mások jogos és méltányolható érdekeit sértö, trágár kifejezés, rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi hovatartozását, politikai meggyözödését gyalázó, sértö kifejezés, burkolt vagy nyílt reklámnak tekinthetö hozzászólás 

Nick-név 

Regisztrációkor választható, a továbbiakban nem megváltoztatható, védett név. Közismert ember neve (kivéve, ha a felhasználót ugyanolyan néven anyakönyvezték), mások jogos és méltányolható érdekeit sértö, trágár kifejezés, rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi hovatartozását, politikai meggyözödését gyalázó, sértö kifejezés, burkolt vagy nyílt reklámnak tekinthetö név nem választható, elözetes értesítés nélkül törlésre kerül. 

Letiltás 

A moderátor korlátozhatja – ideiglenesen vagy véglegesen – a jogosultságait annak a felhasználónak, aki jogsértö, továbbá a kulturált beszélgetést szándékosan és/vagy ismétlödöen akadályozza. Illetve a szabályzatba ütközö tevékenységét felszólításra sem függeszti fel. 

Reklámjellegü hozzászólások 

A reklám jellegü hozzászólások nem megengedettek. Ezeket minden esetben töröljük, moderáljuk. A weboldal linkbeküldö szolgáltatása használható egyedül a reklám célú tevékenységre. Ehhez is az üzemeltetö moderátori jóváhagyására van szükség. Bármilyen kérés, kérdés esetén keressétek az oldal üzemeltetöjét az „Üzenj nekünk” menüpont segítségével.

Kapcsolat

MixRadio Az igényes szórakozás

Telefonszám: +36 70 501 93 04

E-mail: info@mixradio.hu

Küldj üzenetet >

Facebook